Onze lieve, leuke, gekke leiding!

Mirre van Casteren

Ik ben Mirre, als kind ben ik altijd met veel plezier bij de Rana’s gekomen, ik ben zélfs Miss Rana geweest :). Later als ik groot ben wil ik heel graag verloskundige worden. Het leukste bij de Rana’s vind ik de gezelligheid met de kinderen, maar natuurlijk ook met de leiding. Je moet me niet vragen om vroeg op te staan, daar ben ik niet zo goed in. Jullie snappen dat dat op kamp een uitdaging is!

Oja, een leuk weetje over mij; Ik ben fan mijn hond Gucci én ik ben groot fan van Harry Styles (wist je trouwens dat Balk heel veel op hem lijkt??)

Dansen

100%

Knutselen

40%

Creativiteit

60%

Muzikaal

30%

Organiseren

30%

Robin Leenders

Hoi hoi! Ik ben Robin Leenders. Bij de Rana’s word ik ook wel Robèn genoemd. Ik woon al een tijdje samen met mijn vriend in (natuurlijk) Schijndel. Leerkracht in het basisonderwijs is mijn werk en passie, wat een leuke match is met de Rana’s in het weekend. Verder heb ik nog ontzettend veel hobby’s meer, zoals: zingen, dansen, toneelspelen, handletteren, shoppen, koken (en natuurlijk het opeten daarvan!) en ik sport graag. Ik heb zelf vroeger niet bij de Rana’s gezeten, omdat ik niet wist dat het bestond. Dat vind ik erg jammer! Daarom haal ik het nu driedubbel in als leiding. Sinds 2021 ben ik secretaris van de vereniging.

Dansen

85%

Knutselen

90%

Creativiteit

85%

Muzikaal

90%

Organiseren

95%

Naomi Leermakers Gevers

Hee hee! Mijn naam is Naomi Leermakers Gevers. Samen met mijn man Bwino heb ik een dochtertje Nowi en een heel lief hondje, Frits. Mijn hobby’s zijn: zingen, dansen, toneel, volleybal en natuurlijk de Rana’s!

Ik heb als kind ook bij de Rana’s gezeten. Lekker gek doen en mezelf zijn!  Leiding worden leek me dan ook superleuk! Ik ben nu bijna 10 jaar leiding en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen.

Daarnaast ben ik bij de Rana’s ook vertrouwenscontactpersoon.

Dansen

90%

Knutselen

10%

Creativiteit

25%

Muzikaal

90%

Organiseren

10%

Noor de Leijer

Hallooo! Ik ben Noor jaar. Ik zit op het Sint-Lucas in Eindhoven. Ik ben dus super creatief en vindt foto’s maken het leukste dat er is! Ik ben een echt feestbeest en sta bijna iedere week wel bij DI-RECT te dansen. In 2023 ben ik als ‘junior’ leiding begonnen, dat is voor mij als oud Ranaatje natuurlijk een groot feest :). Ik kijk er naar uit om lang leiding te blijven van deze mooie vereniging!

Dansen

30%

Knutselen

70%

Creativiteit

100%

Muzikaliteit

90%

Organiseren

10%

Jaap Goossens

Ik ben Jaap! Maar ze noemen me bij de Rana’s ook wel JaapAap. Mijn leeftijd is wel een dingetje, die houd ik liever voor me! Ik zal 1 ding verklappen: ik ben NIET de oudste!! Samen met mijn vriendin woon ik in Sint-Michielsgestel en ik werk in de gehandicaptenzorg. Verder ben ik al een aantal jaar leiding bij de Rana’s. Ik kom hiervoor speciaal iedere keer naar Schijndel, want zo’n toffe vereniging hebben we in Sint-Michielsgestel niet!

Dansen

70%

Knutselen

35%

Creativiteit

75%

(muzi)KAAL

99%

Organiseren

80%

Lotte Pennings

Mijn naam is Lotte en woon in Den Bosch. Ik ben ergotherapeut en werk op de psychiatrieafdeling. De Rana’s is eigenlijk een groot onderdeel van mijn leven, ik ben zelf als kind lid geworden door mijn oudere zus en daarna leiding geworden (inmiddels alweer 12,5 jaar).  De Rana’s blijft voor mij een warm bad, waarin iedereen zichzelf mag zijn en waar veel hechte vriendschappen zijn ontstaan, met ieder jaar als klapper op de vuurpijl het onvergetelijke kamp!

Dansen

65%

Knutselen

80%

Creativiteit

70%

Muzikaal

40%

Organiseren

80%

Raisa van den Broek

Nou hoi! Ik ben Raisa en ik ben de Benjamin van het stel (naast alle juniorleiding natuurlijk). Ik studeer Social Work. Ik houd erg van feestjes, op stap gaan en festivals. Ik werk daarnaast in de horeca. Als kind zat ik ook bij de Rana’s. Ik kwam hier vooral voor de gezelligheid, want knutselen is niet zo aan mij besteed. Nu als leiding is hier niets aan veranderd. Bij de Rana’s is niks te gek.

Dansen

80%

Knutselen

25%

Creativiteit

20%

Muzikaal

60%

Organiseren

75%

Stijn van Ballekom

Hee! Ik ben Stijn, maar bij de Rana’s noemt iedereen mij Balk. Ik hoor vaak dat ik op Harry Styles lijk (vinden jullie niet?).  Ik ben docent biologie in het voortgezet onderwijs. Daarnaast werk ik nog samen met een creatieve duizendpoot, met haar samen speel ik allerlei typetjes tijdens bingo’s of spelavonden. Mijn hobby’s zijn; piano spelen, acteren, gamen, film kijken, rondhangen met vrienden, terrassen en natuurlijk bezig zijn met de Rana’s. Ik vind de Rana’s te gek! Ik kan daar mijn ei kwijt. Dat ei betekent voor mij: omgaan met onwijs leuke kinderen, mezelf aanstellen, wat toneel spelen hier en daar, playbackshows uitvoeren, het Ranakamp en natuurlijk het omgaan met een onwijs toffe groep leiding.

Dansen

60%

Knutselen

20%

Creativiteit

95%

Muzikaal

80%

Organiseren

80%

Luna van Geffen

Hoi hoi! Ik ben Luna! Wat is de Rana’s een feestje om leiding te zijn. Mijn hobby’s sluiten hier helemaal bij aan. Ik ben erg muzikaal, ik speel zelf gitaar en dat komt op kamp goed uit ;-). Daarnaast dans ik graag, dus de dansjes die de Rana’s allemaal doen, die ken ik zo uit mijn hoofd!

Dansen

90%

Knutselen

80%

Creativiteit

65%

Muzikaal

95%

Organiseren

50%

Britt Hoebergen

Hallooo! Ik ben Britt en samen met de andere juniorleiding ben ik sinds 2023 weer ’terug’ bij de Rana’s. Als kind zat ik al met veel plezier bij de Rana’s. Goed om te weten dat ik als kind 4x in de prijzen ben gevallen met de playbackshow (niet om op te scheppen, maar ik was gewoon echt heel goed!). Ik ben graag met make-up bezig dus ik kan de meiden bij de Rana’s de beste tips & tricks geven!

Dansen

70%

Knutselen

95%

Creativiteit

95%

Muzikaal

40%

Organiseren

25%

Sjors van den Oetelaar

Joo, ik ben Sjors. Ik werk als mechanisch engineer.  Mijn hobby’s zijn natuurlijk de Rana’s, lekker op het terras zitten, kampvuur maken en grapjes uithalen. In tegenstelling tot de meeste andere mannen ben ik iedere zaterdagochtend bij de Rana’s. Dat is ook wel nodig, want de dames van de leiding hebben af en toe echt wel wat hulp nodig bij de technische dingen. Sinds een aantal jaar ben ik ook penningmeester van de club. Ik vind de Rana’s zo leuk omdat je er gewoon mag zijn wie je bent, zelfs ik word hier geaccepteerd ;-).

Dansen

15%

Knutselen

55%

Creativiteit

95%

Muzikaal

5%

Organiseren

95%

Jomy van der Heijden

Jaa! Ik ben Jomy! Ook ik ben in 2023 gestart als juniorleiding bij de Rana’s. Wat een feest is het om iedere zaterdagochtend met alle kinderen samen te knutselen, feesten en te dansen. Ik ben een lieve, creatieve, geduldige meid. Ik maak graag tijd om iedereen te helpen en sta altijd voor iedereen klaar. Naast dat ik nog op school zit, volg ik ook een opleiding tot nagelstylist, ik kan dus flink oefenen met die vele kinderen bij de Rana’s.

Dansen

70%

Knutselen

90%

Creativiteit

100%

Muzikaal

60%

Organiseren

70%

Linda Spooren

Hee hallo! Ik ben Linda, ik werk bij de gemeente. Ik ben daar veel met kwaliteit bezig, dus dat komt binnen de Rana’s ook goed van pas. Ik vind het leuk om met vrienden naar het terras te gaan, een gezelschapsspelletje te spelen, te lezen, maar ook te schrijven en ik ben graag creatief bezig. Inmiddels ben ik al 9 jaar voorzitter van ik mag toch wel zeggen; de leukste vereniging van Schijndel! Mijn bijnaam is dan ook opperhoofd.

Mijn tante nam me op 10 jarige leeftijd mee naar de Rana’s en binnen de kortste keren was ik samen met een aantal vriendinnen lid. Als leiding vind ik het creatieve van de vereniging heel erg leuk! Met elkaar dingen bedenken en uitvoeren en er dan met trots op terug kijken. Tijdens de zaterdagen met elkaar lekker gek doen en wil je dat niet? Dan is dat ook prima! Het Ranakamp is ieder jaar weer een knallende afsluiting van een geweldig jaar.

Dansen

1%

Knutselen

75%

Creativiteit

75%

Muzikaal

2%

Organiseren

95%

Aniek van Gorkum

Hoi hoi, ik ben Aniek en ook sinds 2023 juniorleiding bij de Rana’s. Ik zit in HAVO 4 op het Elde College in Schijndel. Mijn hobby’s zijn snapchatten, tiktokken, selfies maken en veel dingen met mijn familie doen. Ik hoop dat we bij de Rana’s nooit augurken of courgette eten, want dat vind ik écht heel vies!

Het leukste bij de Rana’s vind ik de gezelligheid met de kinderen en leiding, ik vind het te gek om iedere week van de zaterdagochtend een feestje te maken met alle kinderen!

Dansen

80%

Knutselen

50%

Creativiteit

10%

Muzikaal

1%

Organiseren

70%

Lijkt het jou ook leuk om leiding te worden?

Vul dan het contactformulier in!

 

Lid worden

Nieuwtjes

Galerij